Vivax TTR-93 Ладилник во висина на работна плоча


Карактеристики на Vivax TTR-93 Ладилник во висина на работна плоча.

Нето зафатнина на ладилникот: 83 lit, нето зафатнина на замрзнувачот: 10 lit,

Променлив смер на отварање на вратата,

Потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,36,

Димензии: 47,8x54x84,5cm,

Енергетска класа: A+

Гаранција: 60 месеци.

8,490 ден

Карактеристики на Vivax TTR-93 Ладилник во висина на работна плоча.

Нето зафатнина на ладилникот: 83 lit, нето зафатнина на замрзнувачот: 10 lit,

Променлив смер на отварање на вратата,

Потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,36,

Димензии: 47,8x54x84,5cm,

Енергетска класа: A+

Гаранција: 60 месеци.

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax TTR-93 Ладилник во висина на работна плоча”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close