Vivax VL-235 WH Ладилник со една врата


Vivax VL-235 WH Ладилник со една врата
4 стаклени полици
1 фиока
променлив смер на отварање на вратата
1 компресор
нето зафатнина: 230 lit
потрошувачка на енергија (kWh/24h): 0,63
димензии: 55,0×55,0×142,0 cm
енергетска класа: A+
гаранција: 60 месеци.

17,999 ден

Vivax VL-235 WH Ладилник со една врата
4 стаклени полици
1 фиока
променлив смер на отварање на вратата
1 компресор
нето зафатнина: 230 lit

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax VL-235 WH Ладилник со една врата”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close