, ,

WHIRLPOOL WH1410 A+E


WHIRLPOOL WH1410 A+E
Хоризонтален замрзнувач
MADE IN ITALY
бела боја
Капацитет 131л
6th sense технологија која цело време ја следи температурата во внатрешноста
Функција за брзо замрзнување
Автоматско исклучување на функцијата за брзо замрзнување
Прилагодлива температура
1 корпа
Работи во простории во кои темепратурата е до минус 15 степени
Бучност 41dB
А+ енергетска класа
Димензии 86.5×57.3×64.2 цм

12,995 ден

WHIRLPOOL WH1410 A+E
Хоризонтален замрзнувач
MADE IN ITALY
бела боја
Капацитет 131л
6th sense технологија која цело време ја следи температурата во внатрешноста
Функција за брзо замрзнување
Автоматско исклучување на функцијата за брзо замрзнување
Прилагодлива температура
1 корпа
Работи во простории во кои темепратурата е до минус 15 степени
Бучност 41dB
А+ енергетска класа
Димензии 86.5×57.3×64.2 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “WHIRLPOOL WH1410 A+E”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close