Вградна Домино плоча D2


ДИМЕНЗИЈА Ш / Д / В
290X510X47,5MM

ПЛОЧИ ЗА ГОТВЕЊЕ
2

ГОЛЕМИНА НА ПЛОЧАТА ЗА ГОТВЕЊЕ
1X145MM, 1X180MM

КОНТРОЛА: ДОПИР

ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ТИП ПЛОЧA
СТАКЛО-КЕРАМИКА

ШИРИНА ПЛОЧA
29 CM

БОЈА
ЦРНА

ГРИЛ
НЕ

6,990 ден

ДИМЕНЗИЈА Ш / Д / В
290X510X47,5MM

ПЛОЧИ ЗА ГОТВЕЊЕ
2

ГОЛЕМИНА НА ПЛОЧАТА ЗА ГОТВЕЊЕ
1X145MM, 1X180MM

КОНТРОЛА: ДОПИР

ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ТИП ПЛОЧA
СТАКЛО-КЕРАМИКА

ШИРИНА ПЛОЧA
29 CM

БОЈА
ЦРНА

ГРИЛ
НЕ

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Вградна Домино плоча D2”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close