,

BOSCH BFL520MB0


BFL520MB0 e seria 4 вградлива микробранова печка
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 800 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 800 W)
Волумен: 20л.
Дизајн:

Вградена Црна
Внатрешноста лесно се чисти благодарение на мазните површини, без остри рабови
Чистење:
Едноставно ставете чаша вода со една капка детергент во микробрановата

Изберете ја опцијата „600 вати“ на 5 минути и оставете ја вратата затворена уште 3 минути

Еколошкиот систем на чистење ги омекнува остатоците од печењето
Удобност:
Управување: едноставно со помош на 1 регулатор
Отворање на страна : Лево

Стаклен ротирачки тањир од 24.5 см.
Безбедност:
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.

22,900 ден

BFL520MB0 e seria 4 вградлива микробранова печка
Вид на греење:
Микробрановно загревање
Максимална моќност: 800 W; 5 функции на микровалната (90 W, 180 W, 360 W, 600W, 800 W)
Волумен: 20л.
Дизајн:

Вградена Црна
Внатрешноста лесно се чисти благодарение на мазните површини, без остри рабови
Чистење:
Едноставно ставете чаша вода со една капка детергент во микробрановата

Изберете ја опцијата „600 вати“ на 5 минути и оставете ја вратата затворена уште 3 минути

Еколошкиот систем на чистење ги омекнува остатоците од печењето
Удобност:
Управување: едноставно со помош на 1 регулатор
Отворање на страна : Лево

Стаклен ротирачки тањир од 24.5 см.
Безбедност:
Копче за вклучување / исклучување

Целосна гаранција на производот од 24мес.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “BOSCH BFL520MB0”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close