-8%

Bosch PSY6A6B20


PSY6A6B20 е seria 6 стаклокерамичка комбинирана плинска плоча

Дизајн:
Брусен преден раб со странични лајсни

Опрема:
FlameSelect: за прецизно подесување на пламенот на девет индивидуални нивоа
Единечно палење
Перформанси:
3 плински полиња со 1 ел.грејна површина:

1 голем, 1 нормален и 1 штедлив плински горилник со 1 електрична грејна површина
9 нивоа на моќност

Зони за готвење:

Заден лев горилник(штедлив) за заштеда на енергија: 1,1 kW
Заден десен горилник(моќен): 3,0 kW
Предна лева плоча за ел. готвење е двојна,кружна: 1,8 kW, 0,7 kW
Преден десен горилник(стандарден): 1.75 kW
Животна средина и безбедност:
Термоелектричен осигурувач кој го спречува истекувањето на гас
Индикатор за преостаната топлина
Целосна гаранција на производот од 24мес.

33,900 ден 36,900 ден

Вградна техника, Вградни плотни

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Bosch PSY6A6B20”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close