Favorit ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР UCF 2764N


ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д
177CM/54CM/54,5CM

БРУТО/НЕТО ВОЛУМЕН
269/256 L

ЛАДИЛНИК/ЗАМРЗНУВАЧ НЕТО ВОЛУМЕН
181/75 L

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
F

ГАС
Р600

ЦЕЛОСНО ВГРАДЛИВ

ОДМРЗНУВАЧКИ СИСТЕМ: АВТОМАТСКИ

МЕНЛИВА ВРАТА

ДЕЛ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ СО ТРАНСПАРЕНТЕН КАПАК

ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТРАНСПАРЕНТНИ ПОЛИЦИ НА ВРАТА

ПРИЛАГОДУВАЧКИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ

ТРАНСПАРЕНТНИ ФИОКИ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ

КОМОРА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ

ЗВУЧНОСТ
38 DB

23,400 ден

ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д
177CM/54CM/54,5CM

БРУТО/НЕТО ВОЛУМЕН
269/256 L

ЛАДИЛНИК/ЗАМРЗНУВАЧ НЕТО ВОЛУМЕН
181/75 L

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
F

ГАС
Р600

ЦЕЛОСНО ВГРАДЛИВ

ОДМРЗНУВАЧКИ СИСТЕМ: АВТОМАТСКИ

МЕНЛИВА ВРАТА

ДЕЛ ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ СО ТРАНСПАРЕНТЕН КАПАК

ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА

ПРИЛАГОДУВАЧКИ ТРАНСПАРЕНТНИ ПОЛИЦИ НА ВРАТА

ПРИЛАГОДУВАЧКИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ

ТРАНСПАРЕНТНИ ФИОКИ ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ

КОМОРА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ

ЗВУЧНОСТ
38 DB

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit ВГРАДЕН ФРИЖИДЕР UCF 2764N”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close