,

TELEFUNKEN BTF 3200


TELEFUNKEN BTF 3200
Вграден Фрижидер со долна комора
Direct cooling технологија на ладење
Дел за одржување 181л
Замрзнувачки дел 68л
ЛЕД осветлување
Полица за јајца
Контролер на влажноста
Бучност 41dB
А енергетска класа
Димензии 177x54x54
5 цм

19,999 ден

TELEFUNKEN BTF 3200
Вграден Фрижидер со долна комора
Direct cooling технологија на ладење
Дел за одржување 181л
Замрзнувачки дел 68л
ЛЕД осветлување
Полица за јајца
Контролер на влажноста
Бучност 41dB
А енергетска класа
Димензии 177x54x54
5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “TELEFUNKEN BTF 3200”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close