,

Gorenje RKI418FEO


Gorenje RKI418FEO
Вграден комбиниран фрижидер со долна комора
FrostLess Помало собирање на мраз во замрзнувачот
260л Нето капацитет – 189л дел за ладење и 71л дел за замрзнување
Еко програма (EcoMode) за заштеда на електрична енергија
Скриен простор HiddenSpace – обезбедува дополнителен простор за лименки или слични производи
ЛЕД осветлување
ДЛАБОКА ПОЛИЦА ЗА ШИШИЊА НА ВРАТАТА НА ФРИЖИДЕРОТ
Multi adjust полици (Овие цврсти стаклени полици може многу лесно да се прилагодат на нивната положба)
Фукнција за брзо замрзнување
Бучност 38 dB
Потрошувачка на енергија годишно kWh 274 kWh
Енергетска класа А+
Димензии (ШxВxД): 54 × 177.2 × 54.5 цм

25,990 ден

Gorenje RKI418FEO
Вграден комбиниран фрижидер со долна комора
FrostLess Помало собирање на мраз во замрзнувачот
260л Нето капацитет – 189л дел за ладење и 71л дел за замрзнување
Еко програма (EcoMode) за заштеда на електрична енергија
Скриен простор HiddenSpace – обезбедува дополнителен простор за лименки или слични производи
ЛЕД осветлување
ДЛАБОКА ПОЛИЦА ЗА ШИШИЊА НА ВРАТАТА НА ФРИЖИДЕРОТ
Multi adjust полици (Овие цврсти стаклени полици може многу лесно да се прилагодат на нивната положба)
Фукнција за брзо замрзнување
Бучност 38 dB
Потрошувачка на енергија годишно kWh 274 kWh
Енергетска класа А+
Димензии (ШxВxД): 54 × 177.2 × 54.5 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje RKI418FEO”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close