Favorit ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BI60 – I14N (целосно вградна)


ДИМЕНЗИИ
В/Ш/Д 82CM/59,8CM/55CM

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ
12 СЕТА САДОВИ

ПРОГРАМИ
5

ТЕМПЕРАТУРА
3

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
A ++

КЛАСА НА СУШЕЊЕ
А

ПОТРОШУВАЧКА НА ВОДА НА ECO – ПРОГРАМА
12 L ВОДА

ЕНЕРГЕТСКА ПОТРОШУВАЧКА (ЗАВОСНО ОД ПРОГРАМА)
0,90 KWH – 1,55 KWH

ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ECO ПРОГРАМА
222 МИН.

ЗАШТИТА НА ГРЕЈАЧ

ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА

ЦЕЛОСНО ВГРАДНА

ON/OFF КОПЧЕ

КОПЧЕ ЗА СЕЛЕКТИРАЊЕ НА ПРОГРАМИТЕ

КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ НА ВРЕМЕТО ЗА МИЕЊЕ
3, 6 И 9 ЧАСА

ПОЛА ПОЛНЕЊЕ

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СОЛ

ИНДИКАТОР ЗА НЕДОСТАТОК НА СЈАЈ

ИНДИКАТОР ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА РАБОТАТА

БУЧАВОСТ ПРИ РАБОТА
54 DB

БРЗ ПРОГРАМ
30 МИН. / 40 °C

17,500 ден

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Favorit ВГРАДНА МАШИНА ЗА САДОВИ BI60 – I14N (целосно вградна)”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close