, ,

Gorenje FH 451 CW


Gorenje FH 451 CW
Хоризонтален Замрзнувач
Бела боја
Нето капацитет: 457 Литри
3 корпи
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот
Заклучување на вратата
Електронско управување
ЛЕД осветлување на капакот
Издржливост при прекин на електрична енергија 58 h
Бучност: 39dB(A)
Потрошувачка на енергија за 24h 0.97 kWh
Енергетска класа A+
Димензии (Ш x В x Д): 150 x 85 x 74 cm

23,999 ден

Gorenje FH 451 CW
Хоризонтален Замрзнувач
Бела боја
Нето капацитет: 457 Литри
3 корпи
Фукнција за брзо замрзнување (FastFreeze)
Предупредувачки светлосен сигнал за превисока температура во замрзнувачот
Заклучување на вратата
Електронско управување
ЛЕД осветлување на капакот
Издржливост при прекин на електрична енергија 58 h
Бучност: 39dB(A)
Потрошувачка на енергија за 24h 0.97 kWh
Енергетска класа A+
Димензии (Ш x В x Д): 150 x 85 x 74 cm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Gorenje FH 451 CW”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close