,

INDESIT MWI 6211 IX


INDESIT MWI 6211 IX
Вградна микробранова печка со Грил
Инокс
ЛЦД Дисплеј
22л капацитет
Тајмер
Заклучување од деца
4 нивоа на готвење
Функција одмрзнување
750W
Димензии 38.2×59.5×32 цм

13,999 ден

INDESIT MWI 6211 IX
Вградна микробранова печка со Грил
Инокс
ЛЦД Дисплеј
22л капацитет
Тајмер
Заклучување од деца
4 нивоа на готвење
Функција одмрзнување
750W
Димензии 38.2×59.5×32 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “INDESIT MWI 6211 IX”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close