,

MIDEA MC-HF605


MIDEA MC-HF605
Вградна стаклокерамичка плотна 60цм
Контроли на допир
Четири зони за готвење (2x 200мм и 2x 165мм)
9 нивоа на моќност
Тајмер
ЛЕД Дисплеј за секоја зона
Индикатори за преостаната топлина
Автоматско исклучување
Заклучување од деца
Тотална моќност 6000W
Димензии 590x520x55 mm

8,995 ден

MIDEA MC-HF605
Вградна стаклокерамичка плотна 60цм
Контроли на допир
Четири зони за готвење (2x 200мм и 2x 165мм)
9 нивоа на моќност
Тајмер
ЛЕД Дисплеј за секоја зона
Индикатори за преостаната топлина
Автоматско исклучување
Заклучување од деца
Тотална моќност 6000W
Димензии 590x520x55 mm

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “MIDEA MC-HF605”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close