,

ST BOM-9FD76X


ST BOM-9FD76X
Superior technology
Superior technology
Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР
ЛЦД Дисплеј
Инокс
Pop out копчиња
Дигитален Тајмер на допир
71л XXL капацитет на фурна
7 функции
Горен и долен греач
Грил функција
Светло во фурната
Врата со двојно стакло – лесночистечка со внатрешно стакло кое се вади
Хромирани држачи за тепсии од двете страни на рерната
Лесно чистечки специјален емајл на ѕидовите во фурната
А енергетска класа
1 тепсија
1 решетка
Димензии 60x60x57

9,999 ден

ST BOM-9FD76X
Superior technology
Superior technology
Вградна фурна со Турбо ВЕНТИЛАТОР
ЛЦД Дисплеј
Инокс
Pop out копчиња
Дигитален Тајмер на допир
71л XXL капацитет на фурна
7 функции
Горен и долен греач
Грил функција
Светло во фурната
Врата со двојно стакло – лесночистечка со внатрешно стакло кое се вади
Хромирани држачи за тепсии од двете страни на рерната
Лесно чистечки специјален емајл на ѕидовите во фурната
А енергетска класа
1 тепсија
1 решетка
Димензии 60x60x57

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST BOM-9FD76X”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close