, ,

ST CFG-150XW Superior technology


ST CFG-150XW Superior technology
Хоризонтален замрзнувач со стаклена врата со брава и клуч
Капацитет Нето 120л
Механички контроли
Лесен ентериер за чистење
1 корпа
Тип на гас R600a
Нова Е енергетска класа
Годишна потрошувачка на ел. енергија 723 kwh
Димензии 86.5×54.5×78.4 цм

12,499 ден

ST CFG-150XW Superior technology
Хоризонтален замрзнувач со стаклена врата со брава и клуч
Капацитет Нето 120л
Механички контроли
Лесен ентериер за чистење
1 корпа
Тип на гас R600a
Нова Е енергетска класа
Годишна потрошувачка на ел. енергија 723 kwh
Димензии 86.5×54.5×78.4 цм

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “ST CFG-150XW Superior technology”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close