Vivax вградлив фрижидер CFRB-246BLF


Основни карактеристики
Нето волумен на фрижидерот [l]: 183
Нето волумен на замрзнувачот [l]: 63
Боја: Бела
Бучава: 43
Димензии и маса
Ширина (см): 540
Висина (см): 1772
Длабочина (см): 540
Други карактеристики
Број на полици во фрижидер: 4
Број на фиоки во фрижидерот: 1
Број на полици во замрзнувачот: 3
Број на фиоки во замрзнувачот: 3
Материјал на вратата: Метал
Total no frost: Не
Дозер за вода: Не
Door cooling: Нe
Door-in-Door:: Не
Тип: Вграден
Број на полици во вратата на фрижидерот: 3
Отворање на вратата: Фиксирано
Климатска класа: ST
Енергетска класа (нова): F

24,999 ден

Вивакс вградениот фрижидер ќе ја комплетира вашата кујна. Голем капацитет за складирање погоден за целото семејство. Фиоката за овошје и зеленчук ја лади храната на вистинската температура и на тој начин ја зачувува свежината на храната. Технологијата Total No Frost во замрзнувачот ја отстранува вишокот на влага од воздухот во уредот и на тој начин го спречува несаканото таложење мраз. Со ниво на бучава од 39 db, ќе треба да ја отворите вратата за да се уверите дека лади.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vivax вградлив фрижидер CFRB-246BLF”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close