VIVAX HOME BO-654PH G вградна рерна


VIVAX HOME BO-654PH G вградна рерна
Максимална моќност: 240V
Волумен на печка (L): 65
Висина (cm): 59,5
Ширина (cm): 59.5
Длабочина (cm): 57,5
Број на функции на печење: 8
Начин на управување: Дигитално
LED екран: Има
ECO функција: Има
Енергетска класа: A

8,990 ден

VIVAX HOME BO-654PH G вградна рерна
Максимална моќност: 240V
Волумен на печка (L): 65
Висина (cm): 59,5
Ширина (cm): 59.5
Длабочина (cm): 57,5
Број на функции на печење: 8
Начин на управување: Дигитално
LED екран: Има
ECO функција: Има
Енергетска класа: A

Категорија

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “VIVAX HOME BO-654PH G вградна рерна”

There are no reviews yet.

SHOPPING CART

close